Меню
                Профіль
Привіт: Гість


Ім'я: Гість
Ти тут: -й день
Твій IP: 3.135.183.187
Добавити файл
Добавити новину
Профіль

           Онлайн ігра

                 Чат
200
                Soft
           Опитування
          Оцініть мій сайт

javascript:;      javascript:;
Всього відповідей: 444

Обійми Дощу – київський гурт, що грає важку, часом депресивну, але дуже ліричну рок-музику з впливами інших стилів і напрямів (doom metal, progressive rock, neofolk).
На початку 2004 року було засновано англомовний проект Rain`s Embrace (doom/death metal). Під час роботи над написанням матеріалу до проекту був залучений Олексій Катрук (нині ритм/соло-гітарист), який зацікавився цією музикою та запропонував допомогу в записі пісень.

Читати далі | Переглядів: 555 |

Історія команди "Theogonia" розпочалась в 2002р. коли четверо давніх друзів вирішили зібратись та пограти багатьом улюблений doom-death та одночасно heavy metal. Місце вокаліста, виконуючий сопрано займав Роман. Але стильових обмежень для гурту не було команда зійшлась на тому, що - це буде суміш death metal з doom`ом. Через деякий час всі погодились, що вокалістом буде Артем. В такому складі гурт проіснував до 2008р.
В 2008р. з гурту пішов Панько Роман його місце зайняв Бабленюк Олександр. Спочатку гурт називався "The Shadow", але з часом ми вирішили змінити його на
"Тінь", яка проіснувала також до 2008р.

Читати далі | Переглядів: 505 |

Cradle of Filth — англійська метал-група, заснована Деніелом Ллойдом Деві 1991 року, яка починала із дез/треш-металу. У 1993 році їх стиль змінився в симфонічний блек-метал з яскраво вираженою готик-метал-складовою.

Читати далі | Переглядів: 561 |

P.O.D - абревіатура від словосполучення Payable On Death (Відплачено посмертно). Тут мається на увазі християнське вірування про те, що Ісус Христос відплатив своєю мученицькою смертю за гріхи людства. Назва гурту підкреслює належність P.O.D до своєрідного музичного стилю, що отримав назву християнський рок.

Читати далі | Переглядів: 697 |

My Chemical Romance — американський гурт альтернативного року, заснований в 2001 році в Нью-Джерсі. До його складу входять: Джерард Вей (Gerard Way) (вокал), Майкі Вей (Mikey Way) (бас), Боб Браяр (Bob Bryar) (ударні), Френк Ієро (Frank Iero) (гітара) і Рей Торо (Ray Toro) (гітара).
Члени групи родом иэ міст Беллвіль і Кірні, штат Нью-Джерсі, за винятком Боба Браєра, що родом з Чикаго, штат Іллінойс. Назва My Chemical Romance запозичена в Ірвина Велша (Irvine Welsh — Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance).
Група була заснована Джерардом Веєм і колишнім барабанщиком Меттом Пеліссьєром (Matt Pelissier), що подружилися в старших класах школи. Першою піснею, що вони написали, була Skylines and Turnstiles (написана Джерардом після 11 вересня). Незабаром після цього Рей Торо і Майкі Вей (брат Джерарда) приєдналися до групи.

Читати далі | Переглядів: 545 |

30 seconds to Mars («30 секунд до Марсу») — американська група із Лос-Анджелесу, штат Каліфорнія, грають у стилі Альтернативний арт-рок. Заснована у 1998 році братами Джаредом і Шеноном Лето. Назву гутру було взято учасниками зі статті гарвардського професора, де йшла мова про технологічний прогрес, в результаті якого людство в буквальному сенсі слова опиниться «в тридцяти секундах від Марсу»

Читати далі | Переглядів: 567 |

            Авторизація
             Годинник
           Курси валют

               Погода
Погода в Україні
              Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
                 Пошук
                 Друзі
Cool Портал -=JaY-Zi=-
WoWeb.ru - портал для веб-мастера
«Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі
:::::::: МУЗЫКА | ФИЛЬМЫ | КЛИПЫ ::::::::
              Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
                            Зроблено Малишевським Романом©